050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

Piia Rautio

Kouluttaja, työnohjaaja (koulutuksessa), sosionomi (AMK)
NLP Trainer, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner
Neuropsykiatrinen valmentaja
Perhetyöntekijä
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (sis. psykoterapeuttiset valmiudet)
Hyvinvointi-, kuntosali- ja ravintovalmentaja
Personal Trainer

Esittely

Moikka,

Mie olen Raution Piia Mikkelistä. Avasin nämä sivut, koska elämässäni tärkeintä on ihmisten kohtaaminen, olla ihminen ihmiselle. Ajattelen, että jokainen meistä ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi juuri omana itsenään. Ajattelen myös, että jokaisella meistä tulee olla mahdollisuus ottaa käyttöön omat voimavarat/ vahvuudet sekä saavuttaa omat unelmansa. Joskus vain tarvitsemme rinnalla kulkijaa, opastajaa, kuuntelevaa korvaa sekä näkevää sydäntä, jotta voimme kasvaa omaksi itseksemme, elää omannäköistä elämää. Sitä se miun työ on; kysymysten kautta auttaa jokaista kuuntelemaan omaa sisintä, missä ne vastaukset tosi asiassa ovat. Yhdessä tehden, tutkien, kokeillen sekä pohtien.

Toimin yrittäjänä muun muassa sosiaalialalla ja työnkuvaani kuuluu neuropsykiatrinen yksilö- ja perhevalmennus, mentaalivalmennus, työnohjaus, kouluttaminen sekä ammatillinen tukihenkilötoiminta. Kutsuttaessa pidän mielelläni myös luentoja sekä osallistavia koulutuksia. Minua kiehtoo valtavasti ihmisen mieli, ajattelu sekä sen voima, vuorovaikutus, itsetuntemus ja sen kehittäminen, oman itsensä kuuntelu sekä kohtaamiset ja tarinat. Jokainen meistä on tarina ja jokainen meistä voi muuttaa omaa tarinaansa. Sitä minäkin olen tehnyt omassa elämässä ja sen kautta muuttanut suuntaa. Ja muutan jatkossakin. Tarinaa voi muuttaa niin yksilönä kuin yhteisönä ja siksi palvelut sopivat myös työyhteisöille, ryhmille sekä perheille.

Miulla on kaksi lasta, tyttö ja poika. He ovat miun aarteet ja kasvattajat. Pojallani on AD/HD ja välillä nauran, että elämä on yhtä nepsyä 24/7. Hän on näyttänyt miulle suuntaa ja opettaa minua miun työssä varmasti joka päivä. Ja kun sanon perheissä, että ymmärrän haasteet, niin takuulla ymmärrän ja kokemuksen kautta . Luonto, liikunta, Lappi, takkatuli, hyvä seura, ajattelu, matkailu, seikkailut, kodin sisustaminen.. Siinä asioita, jotka ovat miulle rakkaita 😊.

Tuu mukaan seuraamaan miun matkaa ja ole yhteydessä niin katsotaan juuri siulle / teille sopivat palvelut. Ne ovat auki niin yksityisille, yrityksille kuin yhteisöille.

Ihminen ihmiselle – se riittää