050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

Piia Rautio

Kouluttaja, työnohjaaja, sosionomi (AMK)
NLP Trainer, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner
Neuropsykiatrinen valmentaja
Perhetyöntekijä
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (sis. psykoterapeuttiset valmiudet)
Hyvinvointi-, kuntosali- ja ravintovalmentaja
Personal Trainer
Yrittäjä (YAT)

Esittely

Karjalainen kuuntelija palveluksessasi!

 

Coach Rautio on yhtä kuin Piia Rautio – karjalainen kuuntelija. Vahvuuteni on ainutlaatuinen yhdistelmä rohkeutta, herkkyyttä ja tavallisuutta.

Työnkuvaani kuuluvat neuropsykiatrinen valmennus, kouluttaminen, työnohjaus ja Nuotti-valmennus. Pidän myös luentoja sekä osallistavia koulutuksia. Olen toiminut jo vuosia neuropsykiatrisena valmentajana, takana on tuhansia valmennustunteja. Nykyään olen myös mm. ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä NLP Trainer. 

Jokainen meistä ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Asiakkaani ovat opettaneet minua suuresti, kuten myös poikani, jolta löytyy neurokirjon diagnooseja. Työskentelyssäni nousee esiin yhdenvertaisuus, empaattisuus ja inhimillisyys. Asiakkaani ovat todenneet usein, että missään muualla he eivät ole tulleet yhtä hyvin kohdatuksi kuin minun luonani. Tärkeintä onkin kohtaaminen, tulla kohdatuksi
omassa maailmankuvassaan.

Lapsena halusin olla poliisi, mutta yllättäen minusta tuli yrittäjä vuonna 2013 ja sillä tiellä olen vahvasti edelleen. Olen toiminut toiminimen lisäksi yrittäjänä avoimessa yhtiössä liikunta-alalla ja tällä hetkellä olen osakkaana Kuplas Oy:ssa. Yrittäjyys on kasvattanut minua valtavasti ihmisenä ja nykyään haluan jakaa kokemustani eteenpäin. Vaikka sanotaan, että yrittäjät ja johtajat ovat aina töissä, niin ei tarvitse olla. Työ
on tärkeää, mutta niin on elämäkin.

Minua kiehtoo valtavasti ihmisen mieli, ajattelu ja sen voima, itsetuntemus ja sen kehittäminen, oman itsensä kuuntelu sekä kohtaamiset ja tarinat. Jokaisella meistä on mahdollisuus muuttaa omaa tarinaansa. Sitä minäkin olen tehnyt omassa elämässäni. Työni lisäksi olen äiti kahdelle lapselleni sekä puoliso miehelleni. Iloa elämäämme tuo myös kissamme, jonka tempaukset saavat taatusti kaikkien huomion.

Nepsylapseni myötä olen saanut tutustua erilaisiin palveluihin niiden käyttäjänä sen lisäksi, että olen itse palvelujentuottaja. Tämä, jos mikä, on arvokasta kokemusta asiakkailleni.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan sivuilleni ja sitä kautta palvelutarjontaani. Minuun voit olla myös aina yhteydessä ja kysyä lisää.

Ihanaa päivää juuri sinulle,

Piia