050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

Asiakas­kokemuksia

“Keskustelut Piian kanssa ovat avartaneet näkemystäni esimerkiksi omaa ajattelua, hyvinvointia ja kehonkuvaa kohtaan. Piia jakaa positiivista energiaa itsestään, jolla inspiroi muita ympärillään. Liikkumisessa hän tsemppaa eteenpäin, vaikka itsestä tuntuisi etteivät omat voimat enää riitä – sama pätee myös kanssakäymiseen. Piia löytää voimavaroja ja positiivisia näkökulmia asiaan kuin asiaan myönteisellä elämänasenteellaan.”

“Suurella sydämellä, ihmisenä ihmiselle. Aitoa välittämistä ja kuuntelun taitoa. Valoa ja iloa <3"

“Piia on ihan huippuhyvä, rento ja kiva nepsyvalmentaja. Haastaa miettimään asioita ja myös kokeilemaan omia siipiä. Piialle on helppo kertoa, jos joku asia pelottaa tai vie yöunet. Tai jos joku asia on tosi hyvin. Kertakaikkiaan mahtava tyyppi. Täyden kympin koutsi!”

“Sain Piialta keskusteluapua yllättäen muuttuneessa elämäntilanteessani. Keskusteluissa oli aina läsnä aito välittäminen ja valoisa luottamus tulevaisuuteen. Sain kannustusta ja tarpeellisia lisävalmiuksia vanhemmuuteen. Pystyn paremmin tunnistamaan itsessäni olevia voimavaroja ja haastamaan itseäni myös kehittymään edelleen 🙂”

– Harri