050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

Työnohjaus, sparraus ja konsultointi

Työnohjauksen avulla saatte oivan mahdollisuuden kehittää, arvioida ja tutkia niin yksilön kuin ryhmän työskentelyä sekä siihen liittyviä moninaisia teemoja. Työnohjaus on lempeä tapa käsitellä omaan työhön liittyviä ajatuksia ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Esiin nousevia aiheita edistetään tulevaisuuspainotteisesti tavoitteena luoda yhä paremmin toimivampia työyhteisöjä turvallisesti. Työnohjauksella voidaan vaikuttaa esimerkiksi jaksamiseen sekä yksilön hyvinvointiin yhdessä.

Työnohjauksessa käytän erilaisia menetelmiä kuten esimerkiksi keskustelua, ryhmätyöskentelyä, liikuntaa/liikettä, luovuutta sekä monenlaisia harjoitteita. Tapaamiset on mahdollista toteuttaa perinteisen työhuoneen lisäksi liikkuen tai luonnon äärellä – ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi nimittäin todellakin on iso osa työssä jaksamista ja se jos mikä olisi tärkeää huomioida viimeistään nyt.

Yrittäjien sparraus puolestaan parhaimmillaan yhdistää fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin, jolloin lähdemme pois työpaikalta liikunnan pariin etsimään omia voimavaroja sekä vahvistamaan omaa tulevaisuuden suuntaa.

Kenelle sopii?

Sparraus auttaa selviämään työelämän muutostilanteista sekä löytämään aikaa myös liikunnalle. Sparrauspalvelu sopii sekä johtotehtävissä työskenteleville henkilöille että yrittäjille. Saatavilla myös ilman liikunnan osuutta. Sparrauspalvelussa pääsen hyödyntämään omaa jo 10 vuoden kokemusta muutamassa erilaisessa yrityksessä.