050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

Palvelut

Valmennukset

Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrinen valmennus on ratkaisukeskeinen menetelmä, joka on suunnattu henkilölle, jolla on esimerkiksi diagnosoitu neuropsykiatrinen erityisvaikeus, kuten ADHD, Aspergerin tai Touretten oireyhtymä.

Ammatilliset vertaisryhmät erityislasten läheisille

Rauha-ryhmä tarjoaa vertaistukea ja ohjausta erityislasten läheisille ja tukee heidän jaksamistaan.

Kohtaamisen ABC -koulutus

Kohtaamisen ABC -koulutus opastaa sinut kohti parempaa vuorovaikutusta. Unohda “henkilökemiat”: taitava vuorovaikuttaja osaa luoda tilan ja tilanteen sellaiseksi, että yhteys toiseen ihmiseen syntyy.

piia rautio

Nuotti-valmennus

Nuotti-valmennus on suunnattu 16–29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta elämänhallintaan ja tulevaisuuden suunnitteluun. Valmennus on matalan kynnyksen tukea arkeen ja mukaan pääsee helposti Kelan kautta.

Koulutukset ja ohjaukset

NLP-koulutukset

NLP eli neurolingvistinen prosessointi on ajattelutapa ja toimintamalli. NLP-koulutuksen avulla opit tunnistamaan, rikastamaan ja muuttamaan omaa ajatteluasi.

Työnohjaus, sparraus ja konsultointi

Työnohjaus on lempeä tapa käsitellä omaan työhön liittyviä ajatuksia ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Yrittäjien sparraus tukee omien voimavarojen löytämistä ja vahvistaa tulevaisuuden suuntaa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua elämän eri vaiheisiin. Tarjoamme lähiterapiapalveluja Mikkelissä ja etänä koko maailmaan!