050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

Kohtaamisen ABC

Jokainen meistä haluaa tulla kohdatuksi ja kuulluksi omassa maailmakuvassaan. Työssäni ihmisten kanssa tämä oletus on vain vahvistunut ja osoittautunut merkitykselliseksi. Olet varmasti kuullut puhuttavan ”henkilökemiasta” ja siitä, että sitä joko on tai ei ole. Väärin. Taitava vuorovaikuttaja osaa luoda tilan ja tilanteen sellaiseksi, että yhteys toiseen ihmiseen syntyy, mikä puolestaan luo tunteen toimivasta
henkilökemiasta.

Monesti me ihmiset olemme työroolissamme tietäviä ja osaavia, jolloin saavumme kohtaamiseen täynnä ennakko-oletuksia ja valmiita ratkaisuja. Ajattelemme tietävämme mistä joku toinen henkilö hyötyy ja lähdemmekin työntämään häntä meidän omaan maailmankuvaamme. Eikö tämä ole kovin raskasta ja luo paineita? Lopulta ehkä ihmettelet, miksi asiat eivät suju vuorovaikutustilanteissa toivomallasi tavalla.

”Kartta ei ole maasto” – opastan sinut lukemaan toisten ihmisten karttoja niin että löydät perille.

Kenelle sopii?

Kohtaamisen ABC -koulutus opastaa sinut taatusti kohti parempaa vuorovaikutusta ja luomaan vuorovaikutustilanteista molemmille osapuolille helpompia ja mukavampia. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan, johdon, myynnin tai liiketoiminnan ammattilainen, tämä koulutus on juuri sinulle tai työyhteisöllesi.

Soita ja kysy lisää:

050 55 47 158