050 554 7158 piia.rautio@porstua.fi

NLP Practitoner- koulutus 2022

Elämäsi seikkailu itseesi voi alkaa!

Pohditko joskus, että sinusta ei ole mihinkään? Tai, että elämäsi junnaa paikallaan? Pelottaako muutosten tekeminen niin paljon, että jatkat samalla kaavalla, vaikka et voi hyvin? Haluaisitko saada elämässä enemmän, mutta et tiedä miten? Haluatko tutustua itseesi ja oppia hyödyntämään oman potentiaalisi sekä löytää supervoimasi? Oletko kiinnostunut ihmisen mielestä ja sen toiminnasta? Oletko kiinnostunut parantamaan esimerkiksi vuorovaikutustasi tai kaipaatko menetelmiä omaan työhösi?

N= Neuro
L= Lingvistic
P= Programming

Tällä NLP Practitoner- matkalla opit muun muassa vuorovaikutustaitojen, mielikuvaohjauksen, uskomusten muuttamisen sekä oman ajattelun merkityksen lisäksi myös rentoutumisen perustaitoja. Rentoutumisella on todettu olevan monia hyötyjä niin psyykkisesti kuin fyysisesti. Se parantaa mielen hallintaa, keskittymiskykyä ja kykyä oppia uusia asioita. Rentoutumisen myötä stressin sietokyky paranee ja itseluottamus lisääntyy. Lisäksi terveydentila kohenee samalla, kun kehon toiminta rauhoittuu ja tasapainottuu.

Yhdistämme rentoutumista ja NLP ajattelua. Rentoutuneena pääset rauhalliseen tilaan, jonka avulla voit keskittyä tavoitteisiisi paremmin. Näin pääset kasvattamaan hyvinvointiasti ja voit löytää uusia näkökulmia, vaihtoehdot lisääntyvät ja voit löytää itsessäsi olevan viisauden. Rakentavien ja parantavien mielikuvien avulla saat yhteyden sinussa oleviin voimavaroihin.

Pääkouluttaja

Piia Rautio / Porstua Ry

Sosionomi (AMK), Neuropsykiatrinen valmentaja, NLP Trainer, NLP Personal Coach, Työnohjaaja (koulutuksessa), ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot alkaneet syksyllä 2021.

Varaukset, aikataulut ja muut lisätiedot:

Piia Rautio
p. 050 5547 158
piia.rautio@porstua.fi

Koulutuksen aikataulu

pe-la 8.–9.4.
pe-la 13.–14.5.
to-pe 9.–10.6.
to-pe 18.–19.8.
pe-la 16.–17.9.
pe-la 21.–22.10.
to-pe 10.–11.11.
pe-la 9.–10.12.

Paikka: Mikkeli, Porstuan tilat / ennalta sovitut luontokohteet

Koulutuksen hinta:

1350 € (sis. alv 24%)

Osan koulutuksesta toteutamme luonnossa, jonka on todettu rauhoittavan ihmisen mieltä sekä hermostoa ja jonka keskellä on rauha tutustua omaan itseen sekä harjoitella kuuntelemaan paremmin omaa intuitiotaan.

Koulutuksen aikana käsittelemme mm. seuraavia kysymyksiä:
• kuka minä olen?
• mitä minä haluan?
• mihin olen menossa?

*kuinka voin oppia hyödyntämään oman parhaan mahdollisen potentiaalini oman ajattelun avulla?

*kuinka voin oppia, menestyä, saavuttaa tavoitteeni paremmin?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!